De Drank

Club-Mate is een bruisende softdrink op basis van thee met Yerba Mate extract, een inheemse plant uit de Zuid-Amerikaanse cultuur. Yerba Mate thee is de nationale drank in verschillende Zuid-Amerikaanse landen.

Club-Mate is populair voor zijn hoge dosis natuurlijke cafeïne en tannine en het is een alternatief voor kunstmatige en sterk gezoete non-dieet energie-dranken.

Trouwens, Club-Mate is volledig veganistisch, er zijn geen dierlijke producten gebruikt in de productie.

Club-Mate wordt meestal koud geserveerd en kan worden gemengd met elke soort alcohol.

Geschiedenis

Yerba mate: heeft een lange geschiedenis van traditionele medicinale toepassingen sinds de tijd van de oude Indianen van Brazilië en Paraguay.
Meer info hier.

In 1924, ontdekt een Duitse brouwer de Yerba Mate theeplant en haar gezondheidseigenschappen. Hij ontwikkelde het eerste Club-Mate recept en begon het te verspreiden onder de lokale boeren.

Een paar jaar later in 1998, werd Club Mate een drankje dat gegeerd werd onder de Duitse hacker-space gemeenschap.

Sinds 2000, zonder enige marketing of communicatie, werd Club-Mate een symbool van de Berlijnse techno raves is nu meer en meer bekend in de Europese en internationale steden.

De theeplant is afkomstig uit de
Guarani Amerikaans-Indiaanse cultuur.

Club-Mate heeft een metafysische relatie
met alternatieve muziek.

MATE FAMILY

Club-Mate heeft zijn eigen filosofie, all about thinking out of the box. Met MATE FAMILY, hebben we als doel gesteld om lokale artiesten meer zichtbaarheid te geven via Soundcloud podcasts en evenementen.

Wilt u Club-Mate bestellen?

Contacteer Ons

Als u een bar, een plaatselijke winkel, club, kunstgalerij of coworking ruimte vertegenwoordigt en u bent geïnteresseerd in het verdelen van Club-Mate, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Als u een regio wenst te vertegenwoordigen en Club Mate wenst te verdelen, neem dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

* Deze velden zijn verplicht.

Top